<3

Är någon ett geni på foderstater? Det är inte jag jag har ägnat hela kvällen åt att fundera på vitaminer och magnesium och fosfor och biotin, kolin och blablabla ! OCH JAG FATTAR FORTFARANDE INTE ETT SMACK ! NADA !


Sedan har jag läst en bok som heter från ryttare till häst (?) tror jag den hette om svårklippta hästar, jag har läst avsnittet flertalet gånger och gjort dessa övningar hur många gånger som helst, men icke att de funkar på min ponnyskrutt, han tänker minsann inte låta sig klippas frivilligt, och efter förra gången vet jag faktist inte om jag har lust med att prova på det igen, då fick jag en rejäl spark på benet och en rejäl förtroende kris mell mig och Jäger vilket jag inte har lust att göra om, men vem vet hur mkt lugnande har för inverkan på hästens hälsa ?

Och låta honom vara oklippt är inte att tänka på eftersom han är en väldigt "svettig" häst vilket gör att det bara rinner om honom  :/


Nä nu ska jag gå ut och pyssla om det lilla odjuret innan han svälter ihjäl..... vilket kanske inte händer i år..

<3

Nu har jag hunnit träna för Pelle en gång, störtskön gubbe som verkligen vet vad han gör, och sen 2 dagar för per Dahlgren, och en jättebra tränare, och Jäger gick i Jäger mått mätta superbra, några små saker, men det mesta berodde på mig , haha ;)



Hoppas på bilderna från tävlingen snart men Anna är ju som anligt seg, och jag vill inte stressa henne, vi som känner henne vet hur mycket segare det blir då!


Träning igen på Onsdag då, sen på söndag osv, sen funderar jag på att åka till Timrå den 20 feb :D

<3

Tävling igår,  enligt min mening var han jättefin L:D gick jättefint med bra fart och inga stopp som vi brukar har red ganska lugnt och inte för att vinna utan bara för att få en fin runda och det fick vi, äntligen! L:Cn dvs 90cm var vår första start på den höjden vilket var lite nervöst där fick vi ett stopp för att Jäger var jättetrött men gjorde sitt bästa ändå !

Otroligt nöjd med vår insats!

På onsdag blire det Per-Erik träning och lördag och snödag Per Dahlgren träning vilket ska bli riktigt roligt!

Ska bli jätteroligt med ponnysatsningen och jag hoppas verkligen att det blir ett lag och att man får vara med ! :D


Finaste Jäger

RSS 2.0