Bilder



Glömde bilderna från ifjol :)

Dressyr

Tränat dressyr hela veckan, och det känns föga förvånande, INTE BRA!
Jäger sköter sig, men jag då, jag känner verkligen hur dåligt jag rider, trots jag verkligen försöker o försöker så känns allt bara hemskt.

Och nu så har tydligen ponny klassen slagits ihop med hästklassen så,ja.

Hoppningen är jäag inte ett dugg orolig för, för där behöver jag bara satsa allt på nästa hinder, i dressyren snurrar bara tankarna runt och gör volter.

Mitt mål är iaf att slå mig själv, på 49.6 % , jag gör mitt bästa, det blir bäst så :)


Sedan måste jag säga att jag blir ledsen, för så fort vi gör något bra, till exempel som sist på ÖOR, så hade jag valt en så låg höjd bara för att vinna, men snälla, alla som sett oss bör väl veta att så är det inte. Jag åkte dit för att ha roligt, och för att bygga självförtroende hos oss båda, han har faktist varit skadad i 2 månader.
Och vi har ju verkligen inte varit några som åkt runt och vunnit 50cm hoppningar?

Eller?
Har jag missat något?
Va?
Kan någon berätta för mig vad jag gör för fel?

Nej, jag trodde inte det heller.

Och det här med att man inte kan vara snäll mot varandra, man behöver inte älska alla andras ridstilar eller hästar, men man kan i allafall vara trevlig och berömma folk.

Det gör jag så gott jag kan iaf.

Ha det bra

<>

1:a placering :)

Hej igen:) nu är säsongens första tävling avklarad:D jag red väl ganska okej, han kändes riktigt fin både i ben och kropp, rent humörmässigt har han aldrig varit så bra, red första rundan på fas1 tiden på 38.47 och fas2 på 28.10, han var lite trött på slutet och saktade ner lite,sedan var det 5 hästar emman till nästa start och där hade en fas1 tid 39.33 och fas2 tiden på 26.56 vilket resulterade i VINST i privat ponny klassen :D:D:D:D

Måste bara tillägga att  vi hade dom 2 snabbaste grund tiderna, och vi har alltid vara segast av alla , så jag vet inte vad som flög i min ponniskrutt som räsade på så hemskt. och sen så var det bara Nicolina & Ohio som var 15 hundradelar snabbare än oss i omhoppningen, är faktist grymt imponerad av Jäger.

trodde privat o ridskole var sammanslaget så jag trodde jag vart 3a och utanför placering, men sedan upplyste mamma mig om att deyt var delad pris utdelning och jag faktist hade vunnit :)

i och för sig så hoppade vi bara 40 och 50 cm men ändå efter 2 månaders stillastående utan träning så är jag jättenöjd och var stolt som en tupp. ;P

Hade ju planer på att försöka komma med i div 2 men har strukit dom plnerna då det känns som om vi inte ska stressa upp oss tills första lag start , jag vill ju inte att han ska bli överansträngd igen :/

men men, nu siktar vi vidare ! :D 

<3

Här kommer några gamla bilder :) Ikväll har jag och Linda tvättat upp en mycket smusig ponny i nyans bajsbrun till en söt VIT ponny,Konstigt, jar trodde han var ljusbrun.... :P

<3

Dålig update igen.... Jäger är iaf bra i sitt ben igen, och idag har vi hoppat första gången på ca 2½ månad vilket vi båda tyckte var jäätteroligt:) Tänkte lägga upp bilder på vilka övingar vi gjorde men nu är bildverktyget borta (?) så får väl försöka lägga in det senare. På söndag tävlar vi för första gången denna säsong och i och med skadan kommer vi bara hoppa 40 och 50 cm, men då kan vi ju ta det lugnt så det känns bra för oss båda :) efter det är det Dressyr o Hopp tävling som gidhundjö håller i där skall vi hoppa 60 och 70 cm, dit längtar jag verkligen :) Hade ju som mål att försöka tävla 90 cm felfritt i år men vi ser hur det blir, vill inte stressa upp hans ben i onödan, men vi ser, drömmen finns ju kvar ! :D Ni får ha det så bra !

RSS 2.0