<3

Förlåt för min extremt dåliga uppdatering.

Idag ringde jag i alla fall till vetrinären då benet svullit upp jätte mycket under helgen och han är jämn tjock från knä till kota.


Började med att Magnusson trodde vi skulle kunna spruta direkt i något blodkärl, men ack så fl han hade, där visade Jäger tydligt att han inte tyckte vi var snälla som efter 30 minuters brottningskamp vart det medicin i form av oralpasta (stavning?) inte heller det lättaste men, bra mcket lättare än att hoppa runt som ett tok med kanyler !


Vi fick medicinen Metacm och Hippotrim, ska skrittas i en vecka samtidigt som han får medicinen, och DET JAG GJORDE INGET OM JAG RED NÄR JAG SKRITTADE, förstår ni den totala lyckan ? :D ÄNTLIGEN! :D:D:D

Det enda mindre roliga är att hans ka skrittas före skolan, eftersom benet sväller upp mest under natten när han står stilla så det rör på sig direkt på morgonen.

Aja, nu har jag bara Metacam fighten kvar idag, magnusson tog fighten med Hippotrimen.....


<3

Äntligen har svullnaden i höger fram börjat ge med sig , bli självklart ingen träning på ett tag för vår del, tror hältan fram kommer från en överansträngning eftersom vi tränat ganska mycket nu på slutet och att underlaget absolut inte är något man kan hurra över. På söndag far jag och linn och tittar på de som har hela hästar och låtsas att vi är för bra för att vara med ;D FÖRSTÅ IRONIN! ;D

Längtar verkligen till sommaren då vi kan simträna mycket, vilket både jag och Jäger gillar, och att det inte sliter så mycket på lederna.

Tänkte även tipsa om sidan Aloyse.se där det faktist finns fungerande örtpreparat som tx Gurkmeja 500ml för 50 kr.

Finns en del där jag kommer beställ direkt när jag fått lönen den 25:e :)


Nej nu ska jag ta en sista tur ut i stallet och ge kanin rackaren mat..


<3

Jäger har gjort illa sig, typiskt när allt börjar gå framåt mes stormsteg :(

Han har rivit upp ett 5 cm långt jack precis i kronranden och pga överbelastat ett framben,vilket har gjort att det svullnat upp, men men sådant är livet.

Just nu går mina funderingar till hur jag ska kunna transportera Jäger igen utan att behöva oroa mig för skador, och har fundert lite framock tillbaka, har kommt fram till att pappa och jag skall gemensamt försöka ta fram en "sko" eller stövel snarae man kan säga grejen är ju den tatt den måste vara säker och gärna snygg, säkerheten går självklart i första hand men jag åker gärna på träning/tävling med normala grejer ;)


 Provade i natt att linda in hela hoven och det fungerade bra, men det är ju inte särskilt hållbart :/ Det tåls i alla fall att fundera på en lösning måste finnas då varken boots benlindor och skydd håller :(

Till något betydligt roligare så har min hjälm äntligen kommit JIPPIE :9 och nu är det bara stövlarna som fattas så har jag uppdaterat allt till ett fräschare skick :)
Vi ser som sagt hur det blir med banträningen närmare helgen.



<3

Sorry för dålig uppdatering, har inte haft tid.


Lite less nu, nu är man äntligen hittat en tränare man tycker om så blir det inga fler träningar. jag som tyckte Pelle var jättebra.

Men så är det, rider fortfarande för Johanna W och hon är jättebra, ska träna nu på söndag igen sen funderar jag på Timrå till nästa helg (?) och banträningen helgen på det. Måste komma igång ordentligt nu!

RSS 2.0